Cili është ky mashkull para të cilit Dafina Zeqiri bën twerk dhe kërcim hot? (VIDEO) – AlpeGossip
Cili është ky mashkull para të cilit Dafina Zeqiri bën twerk dhe kërcim hot? (VIDEO)

Cili është ky mashkull para të cilit Dafina Zeqiri bën twerk dhe kërcim hot? (VIDEO)

Dafina Zeqiri mund të jetë një master në muzikë, por ky nuk është i vetmi talent që zotëron. Duket se ajo ka akoma më shumë për të na treguar. Tani këngëtarja na zbulon një tjetër ‘aftësi’ me të cilën mund të mburret lehtësisht. Së fundi atë e shohim në një video ku shfaqet duke tundur plot energji asetet e saj në një kërcim seksualisht sugjestionues. Nuk dimë të themi nëse Dafina do të ishte triumfuese në çdo sfidë Tërk, por e sigurt është që lëvizjet e saj nuk do të linin askënd indiferent.