MADHËSHTORE/ Trendet e dasmave për 2019-ën qenkan thjesht të adhurueshme – AlpeGossip
MADHËSHTORE/ Trendet e dasmave për 2019-ën qenkan thjesht të adhurueshme

MADHËSHTORE/ Trendet e dasmave për 2019-ën qenkan thjesht të adhurueshme

Praktikisht martesa është planifikimi i festës më të madhe në jetë, kështu që çdo këshillë mirëpritet kur bëhet fjalë për ditën e shënuar që çdokush e ëndërron!

“Pinterest” ka dhënë kontributin madhështor sa i përket këshillave dhe detajeve të vogla për ditën në fjalë.

Duke filluar nga dekori e deri tek ushqimi, për 2019-ën këto janë 6 trendet e dasmave që duhet t’i përqafojmë! Kësisoj pak a shumë bëhet fjalë për dasmat me traditën shtëpiake!

Dasma në oborrin e shtëpisë me një atmosferë disi bohemiane

 

Dekori me ëmbëlsira “donuts”

 

Fustanet e nusërisë ngjyrë ari

 

Tymuese me ngjyra

 

Shkrimi tip neon

 

Kompozimet e luleve ujëvarë