MARTESA NUK ËSHTË E VËRTETË? Publikohet dokumenti, Luizi është beqar – AlpeGossip
MARTESA NUK ËSHTË E VËRTETË? Publikohet dokumenti, Luizi është beqar

MARTESA NUK ËSHTË E VËRTETË? Publikohet dokumenti, Luizi është beqar

Natën finale të Big Brother VIP, Luizi dhe Kiara lidhën martesë në Bashkinë e Tiranës në prezencë të Erion Veliajt, por mesa duket se kjo martesë nuk ka qenë e vërtetë.

Martesa paska qenë e pavërtetë, publikohet dokumenti, Luizi

Pak ditë më parë Luizi ka ndryshuar një biznes në QKR dhe në dokument shkruhet edhe gjendja civile, ku Luizi rezulton beqar.

Martesa paska qenë e pavërtetë, publikohet dokumenti, Luizi

Kjo do të thotë që Luizi dhe Kiara nuk janë zyrtarisht të martuar.