“MË ËSHTË HAPUR DRITARE E RE NË JETË”/ Ermal Mamaqi merr vendimin deçiziv në janar (VIDEO) – AlpeGossip
“MË ËSHTË HAPUR DRITARE E RE NË JETË”/ Ermal Mamaqi merr vendimin deçiziv në janar (VIDEO)

“MË ËSHTË HAPUR DRITARE E RE NË JETË”/ Ermal Mamaqi merr vendimin deçiziv në janar (VIDEO)

Ermal Mamaqit iu është hapur në dritare e re në jetën e tij.

Ndërsa Hermes Nikaj po i lexonte fatin, moderatori i famshëm zbuloi në emision Ditë e Re në Ora News, se në janar do marrë vendimin deçiziv.

Hermes Nikaj: “E mendon veten si me pikëpyetje në drejtim të një rruge. Ka rënë 6-ta që simbolizon rrugë jashtë shtetit.”

Ermal Mamaqi: “Po që e gjeti. Kam një dritare të re që më është hap në jetë dhe në janar do marr vendimin që ta bëj apo mos ta bëj. Mbarë e mirë, jarebi.”