Me këtë truk të vogël, realizoni sa hap e mbyll sytë ondet e përsosura të verës! (VIDEO) – AlpeGossip
Me këtë truk të vogël, realizoni sa hap e mbyll sytë ondet e përsosura të verës! (VIDEO)

Me këtë truk të vogël, realizoni sa hap e mbyll sytë ondet e përsosura të verës! (VIDEO)

Vera është kaq pranë, njerëz! E kjo do të thotë kaçurrelat e plazhit, ato ondet e dallgëzuara duhet të jenë në qendër të vëmendjes; realizohen lehtësisht, aq lehtësisht sa nuk ke nevojë për pasqyrë.Si fillim, bëni kaçurrela të zakonshme duke përdorur mashën tuaj të preferuar. Ndiqni të njëjtën procedurë si përherë. Më pas merrni një krehër ‘princesash’, të ngjashëm si ky në foto.

Lyheni me llak flokësh dhe më pas krihni flokët normalisht. Krëhëri do të shpupurisë kaçurrelat duke i dhënë më shumë volum, ndërkohë që llaku i flokëve lejon formën të qëndrojë më gjatë.

Për një ide më të qartë, ndiqni videon e mëposhtme: