MË MIRË TANI SE NË RINI/ Mariana Kondi dhe Irma Libohova shkëlqejnë në foton e fundit së bashku – AlpeGossip
MË MIRË TANI SE NË RINI/ Mariana Kondi dhe Irma Libohova shkëlqejnë në foton e fundit së bashku

MË MIRË TANI SE NË RINI/ Mariana Kondi dhe Irma Libohova shkëlqejnë në foton e fundit së bashku

Fotoja e hedhur në Instagram nga Irma Libohova ishte mjaft e bukur: një moment I natyrshëm miqësie dhe një ciltërsi që buron nga të gjitha anët; zor të mos e pelqesh.

Por kishte dhe dicka tjetër që tërhoqi vëmendjen. Këngëtarja mjaft popullore dhe aktorja mjaft e dashur për publikun shqiptar Mariana Kondi, ishin të dyja rrëzëllitëse.

Duket sikur sa vjen e rinohen, dhe ne e kemi thuajse të pamundur të mos pyesim: cili është sekreti, sepse duam ta dijmë