Më në fund kemi një FOTO nënë e bijë të Khloe Kardashian me vajzën e saj True! – AlpeGossip
Më në fund kemi një FOTO nënë e bijë të Khloe Kardashian me vajzën e saj True!

Më në fund kemi një FOTO nënë e bijë të Khloe Kardashian me vajzën e saj True!

Më në fund kemi një foto nënë e bijë të Khloe Kardashian me vajzën e saj True! Khloe Kardashian ka postuar në Instagramin e saj një foto me efekte Snap-i, e cila shfaqet bashkë me vajzën e saj True, e cila është duke fjetur. “Dashuria e vogël e mamit”, ka shkruar Khloe.

adzc.png

 

Khloe nuk ka postuar shumë imazhe të vajzës së saj në publik dhe kjo mund të jetë i vendim i natyrshëm. Khloe do që të mbajë vajzën e saj sa më larg medieve dhe publikut dhe kjo është shumë e arsyeshme pas skandalit të tradhetisë.

Partneri i saj Tristan Thompson e tradhëtoi Khloe-n ndërkohë që kjo e fundit ishte duke pritur fëmijën e tij. Khloe ende nuk ka publikuar ndonjë deklaratë zyrtare mbi skandalin, por disa Insta Story na bëjnë që të mendojmë që janë mesazhe të fshehura për Tristan dhe situatën.

“Ju mund të jeni një njeri i mirë, më një shpirt të bukur dhe akoma keni autorizim për t’i treguar dikujt që ‘Ma ke sjellë në majë të hundës’, ka postuar Khloe këtë javë.

khloe-message-1527349618.jpg