ME SIGURI NUK I DINIT! Ja 12 llojet e mbathjeve për 12 rastet e ndryshme (FOTO) – AlpeGossip
ME SIGURI NUK I DINIT! Ja 12 llojet e mbathjeve për 12 rastet e ndryshme (FOTO)

ME SIGURI NUK I DINIT! Ja 12 llojet e mbathjeve për 12 rastet e ndryshme (FOTO)

Të gjitha biem dakord që mbathjet duhet të përshtaten me veshjet në ngjyrë dhe formë. Po kështu, lloji i tyre ndryshon në varësi të momentit kur i vesh. Në vijim gjeni një listë të detajuar me një mori lloje mbathjesh për ditë dhe momente të ndryshme.

~ Mbathjet e përditshme ~

1. Për takime romantike, zgjidhni një palë me dantellë që zbulojnë këndshëm lëkurën. Ngjyrat i keni vetë në dorë.

2. Për të fjetur, këshillohen mbathjet si këto në vijim:

3. Për ditët kur jeni me perioda, duhet që mbathjet të mbulojnë një pjesë të mirë të vitheve në mënyrë që linesi të qëndrojë sa më mirë.

4. Për ditët e tjera, mos i ndani mbathjet pambuku.

~Mbathjet për palestër/aktivitet fizik~

1. Yoga

2. Kërcim

3. Pilates

4. Vrap

~ Mbathjet për veshje të veçanta ~

1. Për fundet dhe fustanet e ngjitur pas trupit (tanga)

2. Për fundet/fustanet që kanë gjasa të jenë të tejdukshëm

3. Për fundet/fustanet e bardhë

4. Për fundet/fustanet e shkurtër