ME TAKA APO TË SHESHTA/ Si t’i kombinojmë pantallonat e lëkurës për t’u dukur “CHIC” – AlpeGossip
ME TAKA APO TË SHESHTA/ Si t’i kombinojmë pantallonat e lëkurës për t’u dukur “CHIC”

ME TAKA APO TË SHESHTA/ Si t’i kombinojmë pantallonat e lëkurës për t’u dukur “CHIC”

Këto fashionista dëshmojnë se pantallonat e lëkurës mund të duken super “chic”, kur vishen thjeshtë dhe pa shumë mundime.

Provoni që të bëni kontrastin e pantallonave të lëkurës me një këmishë xhinse dhe këpucë me takë të ulët ose mund të provoni diçka më të guximshme.

Në varësi të stilit tuaj, provoni një nga idetë të cilat janë larg vulgaritetit.

Paraqitja 1

Paraqitja 2

Paraqitja 3

Paraqitja 4

Paraqitja 5