“MË THA OLTA SE KAM NGEL PA USHTARË”/ Luizi për Efin: E pashë në sy të saj… – AlpeGossip
“MË THA OLTA SE KAM NGEL PA USHTARË”/ Luizi për Efin: E pashë në sy të saj…

“MË THA OLTA SE KAM NGEL PA USHTARË”/ Luizi për Efin: E pashë në sy të saj…

Efi dhe Olta bënë një bisedë të gjatë mbrëmjen e djeshme, duke sheshuar edhe mosmarrëvshjet që kishin mes tyre.

Kjo gjë duket se ka shqetësuar Luizin, i cili mendon se Olta e ka kthyer në anën e saj.

Kiara: Mos u kap kot, s’është nga ato Efi.

Luizi: O Kiarë, është lojë o shqiptare.

Kiara: Nuk e bën as për lojë, e tha.

Luizi: E bën edhe për lojë. E pashë në sy të Oltës. Kur erdh më tha, “hë ke ngelë pa ushtarë?”…