“MË TREGO ÇFARË DI TË BËSH?” Të dy në nominim, çfarë po ndodh mes Luizit dhe Efit? – AlpeGossip
“MË TREGO ÇFARË DI TË BËSH?” Të dy në nominim, çfarë po ndodh mes Luizit dhe Efit?

“MË TREGO ÇFARË DI TË BËSH?” Të dy në nominim, çfarë po ndodh mes Luizit dhe Efit?

Efi i ka shpallur “luftë” të hapur Oltës. Spektakli i mbrëmjes së kaluar u pasua me shumë debate mes dy  banoreve, të cilat që prej nisjes së kësaj eksperience, e kanë shprehur hapur mos pëlqimin që kanë ndaj njëra tjetrës.

Pas spektaklit, Luizi i tha Efit se kjo është java e saj, pasi të dy premtuan ‘hakmarrje’, kur dolën nga dhoma e bebit.