“MENDJE TË PISTA”/ Këto iluzione Optike do ju shkrijnë së qeshuri (FOTO) – AlpeGossip
“MENDJE TË PISTA”/ Këto iluzione Optike do ju shkrijnë së qeshuri (FOTO)

“MENDJE TË PISTA”/ Këto iluzione Optike do ju shkrijnë së qeshuri (FOTO)

A mund të dalloni se çfarë po ndodh me të vërtetë në këto foto iluzionesh optike të cilat duket se tregojnë diçka shumë të ndryshme që po ndodh?

Nga këto iluzione optike do t’iu duhet pak kohë ti kuptoni se çfarë po ndodh. Ata janë foto të pastëra edhe pse ata duken pak provokuese dhe të pista.

Këto dy mikesha thjesht po shijojnë një pije të qetë së bashku.

Nga një dorë e gruas së vendosur për fat të keq në këmbën e saj për një grup miqsh që paraqesin për një foto suvenire këto foto janë krejtësisht të pafajshme – por ju duhet të bëni një kontroll të dyfishtë vetëm për t’u siguruar.

Ne kemi marrë më të mirën nga vendet më të këqija, ku paraqitja e pafat jep përshtypjen se po ndodh më shumë se sa është me të vërtetë atje.

Dy kolltuqe të shtyrë, të ngjitur  së bashku formojnë një formë e cila nuk ka asgjë për të qenë e turpshme.

Një grua duke bërë një dush duket të jetë zbuluar më shumë se duhet…

Një pamje tjetër duket të tregojë një familje që paraqet një pushim të menjëhershëm – por kush e bën atë krah?

Gjithmonë është mirë të rrihet me miqtë e vjetër…

Ky njeri është duke u kënaqur me fëmijën e tij të porsalindur…

Kjo grua sapo ka kapur qafën e saj me dorë….

Tre shoqe vetëm duke qëndruar në një stol së bashku…

Është e gjitha vetëm argëtim, nuk i ka dalë asgjë vajzës…