MËSOJINI VAJZA/ Ja çfarë duan meshkujt të bëni në shtrat – AlpeGossip
MËSOJINI VAJZA/ Ja çfarë duan meshkujt të bëni në shtrat

MËSOJINI VAJZA/ Ja çfarë duan meshkujt të bëni në shtrat

Me të drejtë, hamendësuam se në marrëdhënie të shëndosha, mes njerëzish që respektojnë njëri-tjetrin, komunikohet haptazi. Sidomos kur vjen puna te seksi dhe gjërat që ju pëlqejnë ose jo. Por, mesa duket, dhjetë burrat e mëposhtëm nuk ua thonë dot të dashurave të tyre ç’duan.

Ja çfarë duan këta dhjetë burra që të dashurat e tyre të bëjnë në shtrat.

1. Gjatë seksit, nuk bën çfarë është nevoja të bësh. Duhet të bësh çfarë ke dëshirë të bësh. Pa pasur presionin e pritshmërive të personit tjetër. Nëse nuk je i lirë të bësh ç’ke dëshirë pa presion, cili është qëllimi i një aktiviteti që supozohet të jetë qejf?

2. Dua që ajo të prekë veten.

3. Të më thotë ç’i pëlqen! Dhe të tregohet entuziaste, të më lërë të kuptoj se po i pëlqen. Shumë burra kënaqen vetëm kur shohin partneret që kënaqen.

4. Të jetë më aktive. Një grua që kërkon seks është afrodiziaku më i mirë në botë.

5. Të luajë me testikujt.

6. Të m’i vonojë pak orgazmat. Në momentin që jam pranë, të ndërpresë ç’po bën. Kështu, kur më në fund të kaloj në orgazëm, të jetë shumë intensive.

7. Të përdorë lubrifikantë ose pështymë kur më masturbon.

8. Entuziazmi është tipari më seksi i një gruaje në shtrat. Gjithë të tjerat janë dytësore.

9. Kontakt me sy. Është gjëja më e rëndësishme në shtrat.

10. Të flasë më mua. Nëse nuk është e sigurt për diçka, nëse do të provojë diçka. Mjafton të më thotë.

Publikuar për herë të parë më 14 maj, 2019