“MIKELËN ME DY PYETJE E NXJERR NGA VETJA”/ Ronaldo përplaset keq me të: Ke inat se s’të kam dhënë intervistë… – AlpeGossip
“MIKELËN ME DY PYETJE E NXJERR NGA VETJA”/ Ronaldo përplaset keq me të: Ke inat se s’të kam dhënë intervistë…

“MIKELËN ME DY PYETJE E NXJERR NGA VETJA”/ Ronaldo përplaset keq me të: Ke inat se s’të kam dhënë intervistë…

Ronaldo dhe Mikela i ngritën zërin sonte njëri-tjetrit, pasi u shfaq një klip ku Ronaldo thoshte se me dy pyetje e nxjerr nga vetja atë.

Ronaldo: Me Mikelën kam dashur të merrem se asaj i pëlqen të ngrejë zërin , më duket interesante, s’kam asgjë me të por vëmendja nuk merret duke ngrit zërin. Por nuk i kam kërkuar kurrë intervistë.

Mikela: E ke bërë, por nejse.

Ronaldo: Ule zërin se tregon mungesë besimi

Mikela: Kështu e kam zërin, mos bëj kot zhurmuesin.

Tea: Paska një lloj nënvlerësimi për ne të ish-përputhen. Me Ronaldon kam folur se di pse e ka këtë mendim.

Ronaldo: Tani këtu mendimet ndryshojnë gjithnjë, mos u nxitoni. Unë mendoj që ajo do e djegë Efin.

Herion: unë prisja dhe më shumë se aq, nejse ajo atë që ka e thotë, por zërin duhet ta ulë