U ZËVËNDËSUAN ME RONALDON DHE ZHAKLINËN/ Olta dhe Armaldo futen në rulotë: Nuk fle dot këtu – AlpeGossip
U ZËVËNDËSUAN ME RONALDON DHE ZHAKLINËN/ Olta dhe Armaldo futen në rulotë: Nuk fle dot këtu

U ZËVËNDËSUAN ME RONALDON DHE ZHAKLINËN/ Olta dhe Armaldo futen në rulotë: Nuk fle dot këtu

Olta dhe Armaldo u futën në rulotë pasi Zhaklina e preferuara e publikut vendosi të ndërronte vendin me ta.

Edhe pse dëshironte, Olta u detyrua të zgjidhte pasi vëllai i madh tha se në të kundërt banorët do mbeteshin pa cigare për një javë.

Arbana: Vëllai i madh të jep mundësinë të mos shkosh në rulotë, por banorët e tjerë për një javë nuk do kenë cigare .

Luzi: Po pse duhet të dënohemi ne të tjerët sepse Olta nuk ka shkruar në formular që unë jam klaustrofobike. Tani Olta të tregojë arsyen e vërtete se përse nuk do të shkojë. Mos bëj si princeshë!

Genti: Unë pa cigare pranoj.

Olta: pse nuk kemi një përcaktim për kohën, por ky nuk është kjo arsyeja. Unë jam klaustrofobike . Unë do shkoj se e di ç’domethënë për ta të rrish pa cigare. Ok do e provoj, por shqetësimi im është më serioz se cigaret e këtyre. Unë e dija që Zhaklina do më zgjidhte .