“MISIONI MBAROI”/ Qeni shoqëron Bush për herë të fundit (FOTO) – AlpeGossip
“MISIONI MBAROI”/ Qeni shoqëron Bush për herë të fundit (FOTO)

“MISIONI MBAROI”/ Qeni shoqëron Bush për herë të fundit (FOTO)

 

Sully H.W. Bush, labradori që ka punuar me të ndjern George H.W. Bush, do udhëtojnë me arkivolin e ish-presidentit në Washington.

Jim McGrath, zëdhënësi i Bush, publikoi një imazh të Sully pranë arkivolit të Bush të dielën me përshkrimin: “Misioni përfundoi”.

Qeni e ka marrë emrin nga ish-piloti i Chesley B. “Sully” Sullenberger III, i cilu u bë i famshëm pasi uli një avion të dëmtuar në  lumin Hudson duke shpëtuar të gjithë 155 pasagjerët dhe ekuipazhin në 2009.

Silly, një qen shërbimi shumë i trajnuar, do të kthehet në shërbim për të ndihmuar veteranë të tjerë dhe do shkojë në Qendrën Kombëtare Ushtarake Walter Reed, lajmëroi ish presidenti George W. Bush në një post Instagram.

“Ne do të na mungojë shumë por ngushëllohemi duke e ditur që do sjellë të njëjtin gëzim në  shtëpinë e tij të re, Walter Reed,”-shkroi Bush.

Sully mund të kryejë një listë prej dy faqesh me komanda, duke përfshirë përgjigjjen në telefon dhe marrjen e artikujve.