Moderatores i “ngrin zemra në emision”, Zogu i Tiranës ia thotë live: O ta hongsha pi****n – AlpeGossip
Moderatores i “ngrin zemra në emision”, Zogu i Tiranës ia thotë live: O ta hongsha pi****n

Moderatores i “ngrin zemra në emision”, Zogu i Tiranës ia thotë live: O ta hongsha pi****n

Ata duket se janë duke u bërë të pandashëm nga njëri-tjetri, ndërsa Zogu shpesh nuk di çfarë thotë, Dajana i vjen pas fillit dhe e nxjerr nga sikletet, teksa janë në transmetim live, në emisionin e mëngjesit.

Sot, tepër i gëzuar dhe i ekzaltuar, rreth orës 9 të mëngjesit, në një lidhje live, Zogu nisi të këndojë në qejfin e tij, duke thënë “O ta hongsha pi-pi-pip-pip-pi o Dajana”.

Ndërkohë, vajza që ishte në studio, gati sa nuk i ngriu zemra dhe shpërtheu në të qeshura, duke dalë nga sikleti.