MONIKA APO EINXHEL? Ja kush është finalistja e katërt dhe kush largohet përfundimisht – AlpeGossip
MONIKA APO EINXHEL? Ja kush është finalistja e katërt dhe kush largohet përfundimisht

MONIKA APO EINXHEL? Ja kush është finalistja e katërt dhe kush largohet përfundimisht

Natën e sotme u eliminuan dy banorë nga shtëpia më e famshme në Shqipëri.

Krahas Arjolës, la shtëpinë e Big Brother Monika

Ndërsa në finale shkoi Einxhel. Kështu u kompletua dhe 4-shja e finalistëve, Einxhel, Donald, Ilir, Beniada.