MOS I NEGLIZHONI/ Këto janë 5 shenjat që tregojnë se keni anemi – AlpeGossip
MOS I NEGLIZHONI/ Këto janë 5 shenjat që tregojnë se keni anemi

MOS I NEGLIZHONI/ Këto janë 5 shenjat që tregojnë se keni anemi

Anemia vjen si pasojë e mungesës së qelizave të kuqe të gjakut. Para se kjo sëmundje të bëhet problematike shfaq disa shenja paralajmëruese që tregojnë hap pas hapi se ju dashur pa dashur jeni prekur.

Ndonjëherë këto shenja shmangen dhe lidhen me faktorë të tjerë dhe kjo nuk është aspak gjë e mirë. Më poshtë po ju tregojmë 5 ndryshimet në trupin tuaj që tregojnë se jeni prekur nga anemia dhe bëni mirë t’i merrni seriozisht.

1- Ngjyrë të zbehtë të lëkurës

2- Rrahje të çrregullta zemre

3- Marrje mendsh

4- Thonj të butë

5- Buzë të plasaritura.