SUPER PRAKTIKE/ Llojet e atleteve që janë të përshtatshme pikërisht për ditët e nxehta të verës – AlpeGossip
SUPER PRAKTIKE/ Llojet e atleteve që janë të përshtatshme pikërisht për ditët e nxehta të verës

SUPER PRAKTIKE/ Llojet e atleteve që janë të përshtatshme pikërisht për ditët e nxehta të verës

Nëse i adhuroni atletet dhe doni t’i vishni edhe gjatë ditëve super të nxehta të verës atëherë sapo klikuat artikullin e duhur!

Në vijim do keni mundësinë që të njiheni me disa lloje atletesh që janë të përshtatshme pikërisht për stinën e verës.

Me to në këmbë do ndiheni mjaft rehat dhe mund t’i mbani veshur gjatë gjithë ditës.

Mund t’i kombinoni me fustane, sikundër edhe me veshje sportive, kjo i përket shijes suaj.

Ajrosja e plotë e këmbës është një nga benefitet më të mëdha të këpucëve në fjalë, pasi jo më kot quhen “atlete verore”…