MOS U MËRZISNI/ Ja pse është më mirë të jesh beqar/e për festat - AlpeGossip
MOS U MËRZISNI/ Ja pse është më mirë të jesh beqar/e për festat

MOS U MËRZISNI/ Ja pse është më mirë të jesh beqar/e për festat

Jeni “single”? Atëherë shijojini festat më shumë kështu. Dhe ne ju sjellim disa arsye:

Mund të shkosh ku të duash

Mund të zgjedhësh të kalosh natën e Vitit të Ri kudo që dëshiron, pa qenë nevoja të keni dikë tjetër që t’ju diktojë planet. Më shumë qejf, më shumë njohje.

Mund të trajtoni veten si të doni

Mund të qeshni, gëzoni dhe madje të visheni si të doni. Mund të shfrenoheni në festën e ndërrimit të viteve dhe nuk do t’ju kërkojë asnjë llogari.

Mund të puthni kë të doni

E dini tashmë traditën që duhet të puthni dikë që keni afër në momentin e ndërrimit të viteve. Epo ju mund të puthni kë të doni dhe si të doni.