MOSHA NUK NDAL 102 VJEÇAREN/ Hidhet me parashutë për bamirësi (VIDEO) – AlpeGossip
MOSHA NUK NDAL 102 VJEÇAREN/ Hidhet me parashutë për bamirësi (VIDEO)

MOSHA NUK NDAL 102 VJEÇAREN/ Hidhet me parashutë për bamirësi (VIDEO)

Një australiane 102-vjeçare ka përfunduar me sukses hedhjen me parashutë për bamirësi.  

102 vjeçarja Irene O’Shea shënoi rekord me hedhjen e saj për të tërhequr vëmendjen dhe kërkuar donacione për shoqatën e Sëmundjeve Nervore të Australisë Jugore (një sëmudje që prek trurin dhe nervat). 

Video është postuar nga Zëri i Amerikës.