MOT ME SHI EDHE DIELL? Ja si të visheni me stil këto ditë të tmerrshme dimërore – AlpeGossip
MOT ME SHI EDHE DIELL? Ja si të visheni me stil këto ditë të tmerrshme dimërore

MOT ME SHI EDHE DIELL? Ja si të visheni me stil këto ditë të tmerrshme dimërore

Së fundmi jemi përballur me një kohë shumë të paqendrueshme. Moti ndryshon në çdo moment duke na bërë ne konfuz duke mos ditur çfarë të veshim.

Nëse zgjedhim një veshje  të lehtë mudn të na zëri edhe shiu apo erërat e forta  prandaj për t’ju ardhur në ndihmë  ne kemi zgjedhur disa nga veshjet më me stil dhe të rehatshme.

Gjithashtu sekreti i këtyre 7  veshjesh qëndron te ndërthurja e klasikes me atë sportive dhe te përzgjedhja e ngjyrave më  trend të momentit.