MOTI “I NDËRLIKUAR” I PRANVERËS/ 15 trendet që do ju shpëtojnë nga stresi i sezonit (FOTO) – AlpeGossip
MOTI “I NDËRLIKUAR” I PRANVERËS/ 15 trendet që do ju shpëtojnë nga stresi i sezonit (FOTO)

MOTI “I NDËRLIKUAR” I PRANVERËS/ 15 trendet që do ju shpëtojnë nga stresi i sezonit (FOTO)

Unë e urrej ta them por ne po hyjmë zyrtarisht në atë kohë të vitit ku do të pyesësh të njëjtën pyetje çdo mëngjes.

A duhet të veshin një xhaketë?

Po, veshja e dimrit mund të jetë brutale por duke periudha e pranverës është shumë më keq  sepse moti është shumë i paparashikueshëm.

Nëse vesh një xhaketë mund të kesh vapë dhe nëse zgjedh një veshje të hollë koha mund të ndryshoj duke ta kthyer stilin tuaj të duket jo i  duhuri. Prandaj është e rëndësishme të kemi kujdes se si i zgjdhim veshjet dhe se si i kombinojm në këtë sezon kaq delikat.