“MUA TË MË PËRSHTYSH NË SURRAT NËSE…”/ Qetsori-Oltës: Kujtove se po më lidhje mua dhe u lidhe vetë… – AlpeGossip
“MUA TË MË PËRSHTYSH NË SURRAT NËSE…”/ Qetsori-Oltës: Kujtove se po më lidhje mua dhe u lidhe vetë…

“MUA TË MË PËRSHTYSH NË SURRAT NËSE…”/ Qetsori-Oltës: Kujtove se po më lidhje mua dhe u lidhe vetë…

Diskutime pafund pati mes Oltës dhe Qetsorit gjatë qëndrimit të tyre në korridor, ku po zhvillonin lojën “Floor is Lava”.

Një lëmsh është krijuar mes atyre dyve dhe kjo sipas Oltës lindi pasi Luizi i hodhi “helm” bisedës. Olta tha se Qetsori mendon që ajo ka një aleancë secrete me Luizin, ndërsa Qetsori u shpreh se i vjen shumë keq që ajo e mendon këtë gjë, pasi ai nuk e ka përmendur ndonjëherë.

Gjatë debatit të tyre, pjesë u bë edhe Armaldo, i cili tha se prej kohësh kishte thënë që mes atyre dyve ka një aleancë.

Teksa po flisnin për grupe, Luizi tha se në shtëpi nuk ka grupime, thjesht ai mendon se është lojtar i fortë, Olta, Qetsori dhe Armaldo mendojnë njësoj si ai. Por, nuk ka grupime, tha Luizi.