MUND TË JENI JU/ Tri shenjat e Zodiakut që duan të shpenzojnë më shumë – AlpeGossip
MUND TË JENI JU/ Tri shenjat e Zodiakut që duan të shpenzojnë më shumë

MUND TË JENI JU/ Tri shenjat e Zodiakut që duan të shpenzojnë më shumë

Peshoret janë gjithmonë të azhurnuara me tendencat e fundit dhe i pëlqen të shpenzojë para dhe të blejë gjëra që do t’i zgjasin ato. Bricjapët, nga ana tjetër, nuk bëjnë asgjë pa menduar për planin e tyre afatgjatë.

Tri shenjat e zodiakut që shpenzojnë më shumë para:

1. Peshorja

Peshores i pëlqen shumë të bëjë pazar. Ata janë gjithmonë të azhurnuar me tendencat e fundit. Ata e dinë cilësinë dhe nuk e kanë problem të humbasin para për diçka që do të marrë kohë. Problemi më i madh me ta, megjithatë, është se ata kanë pak ‘investim të mirë’.

Shtëpia e dytë e të ardhurave dhe financave të Peshores sundohet nga Marsi, planeti i veprimit dhe agresionit. Me gjithë sjelljen e tyre të qetë dhe të ekuilibruar, Peshoret mund të jetojnë në mënyrë të rrezikshme sa i përket bilancit të llogarisë financiare.

Motoja e tyre është ‘Duhet të shpenzosh para për të fituar para’ e cila mund të kthehet në një problem të madh.

2. Peshku

Të udhëhequr nga planeti Jupiter, Peshqit janë gjithmonë duke ndjekur ekstazën e përkohshme dhe duke kërkuar përvoja kuptimplota për të cilat ata janë gjithmonë të gatshëm të shpenzojnë para.

Ata e dinë që jeta është e vështirë, dhe ndonjëherë zgjidhja më e lehtë për një ditë të keqe është blerja. Ashtu si Peshorja, aspekti financiar i Peshqve qeveriset gjithashtu nga Marsi i zjarrtë.

Peshqit janë të entuziazmuar me vlerat dhe gjërat e tyre, dhe nëse nuk janë të kujdesshëm, ata mund të shpenzojnë fjalë për fjalë të gjithë llogarinë e tyre të kursimeve pa e vënë re fare.

3. Shigjetari

Nën planetin Jupiter, Shigjetarët e zjarrtë, pasionues pëlqejnë të shpenzojnë para për gjëra që do të stimulojnë mendjen e tyre. Ata janë të patrembur dhe nuk do të mendojnë dy herë për të rezervuar një udhëtim të pavarur. Sidoqoftë, ana e tyre financiare menaxhohet nga Saturni përgjegjës.

Siguria është gjithmonë përparësia e tyre. Shigjetarëve u pëlqen të fitojnë para në mënyrë që t’i shpenzojnë ato.