Na HABITI dhe Mira Kazhani, nuk arrin ta kuptoj kur një mashkull është duke… – AlpeGossip
Na HABITI dhe Mira Kazhani, nuk arrin ta kuptoj kur një mashkull është duke…

Na HABITI dhe Mira Kazhani, nuk arrin ta kuptoj kur një mashkull është duke…

Në një rrëfim për jetën e saj personale dhe marrëdhëniet me meshkujt, gazetarja Mira Kazhani tha se e kishte të vështirë ta dallonte kur një mashkull flirton me të, e madje i kishte ndodhur që edhe të gabonte në këtë pikë.

“Flirti është gjë e mbivlerësuar ngandonjëherë dhe unë as nuk di dhe nuk e kuptoj nëse një burrë, një mashkull, po flirton me mua. Nuk arrij dot ta kuptoj, madje më ka ndodhur një herë që me një shoqen time, tërë kohës unë i flisja atij djalit, sepse kujtoja se ai po ‘gjuante’ atë. Më në fund nuk rezultoi ashtu, ai dukej që kishte një lloj simpatie për mua. Dhe unë i them kësaj shoqes sime: ‘e tmerrshme, po unë kam bërë një figurë pak të çuditshme sepse unë i flisja me idenë që ju të afroheshit’. Nuk është se e kuptoj shumë”, tha Mira Kazhani në një intervistë me Rudina Magjistarin në Tv Klan.

Ndërsa lidhur me një martesë të mundshme në të ardhmen e afërt, Kazhani tha se kohët e fundit është tërhequr disi nga këto plane, por nëse do ta gjente dashurinë dhe njeriun e duhur, do të ishte e gatshme për të ndryshuar status.

“(Martesa) ka qenë plan që 20 vjeç, kështu që unë gjithmonë kam menduar, e kam ëndërruar dhe e kam pritur atë momentin. Tani kohët e fundit, të them të drejtën jam tërhequr disi. Nuk është se p.sh. e mendoj atë dasmën, vellon, fustanin… Nëse do ta gjej dashurinë, bashkë me njeriun e duhur, se dashurinë e kam gjetur… Njeriu nuk është se nuk e gjen dashurinë, por ndonjëherë janë rrethanat të vështira, edhe pse mund të jetë njeriu i duhur. Kështu që nëse do të vijë diçka dhe të gjitha do të puqen bashkë, do ta bëj. Nuk jam radikale, nuk them që unë nuk dua t’ia di për martesën. Mendoj që familja është e mrekullueshme.”