NA SHOKOI VËRTET/ Renato Mekolli publikon spotin e ”Hell’s Kithchen” dhe nuk e prisnim atë çfarë pamë – AlpeGossip
NA SHOKOI VËRTET/ Renato Mekolli publikon spotin e ”Hell’s Kithchen” dhe nuk e prisnim atë çfarë pamë

NA SHOKOI VËRTET/ Renato Mekolli publikon spotin e ”Hell’s Kithchen” dhe nuk e prisnim atë çfarë pamë

Vetëm pak ditë na ndan nga fillimi i programit “Hell’s kitchen” i cili po pritet me padurim nga publiku. Gjatë kësaj periudhe Renato na ka zbuluar disa prej surprizave që na presin, por spoti i emisionit qenka një çudi më vete.

Në spotin e “Hell’s kitchen”, Renato shfaqet i ulur në një tryezë teksa bën shenja provokuese përballë dikujt. Në anën tjetër shihet një femër me fustane të bardhë dhe taka.

Më pas shohim se Renato ndodhet përpara një pasqyre dhe është veshur nga mesi e poshtë me fustan e taka.