Na thoni muajin e lindjes, t’ju themi si është jeta juaj seksuale – AlpeGossip
Na thoni muajin e lindjes, t’ju themi si është jeta juaj seksuale

Na thoni muajin e lindjes, t’ju themi si është jeta juaj seksuale

Nëse kemi menduar gjithmonë pse djemtë e lindur në dimër janë më të çuditshëm se fëmijët e lindur në verë, dhe e anasjella, kur vjen puna në shtrat, epo mos kërkoni më përgjigje sepse do t’jua japim ne.
Astrologia Suzie Kerr Wright ka treguar se çfarë tregon muaji i lindjes për jetën seksuale të 12 muajve.

Janar
– Këmbëngulës kur u intereson
– Të çuditshëm

Shkurt
– Aventurier
– Pasionantë
– Të distancuar emocionalisht

Mars
– Kalojnë aq kohë sa duhet në shtrat.
– Bëjnë seks nëse janë të lidhur shpirtërisht me partnerin.
– E çojnë marrëdhënien në shtrat në një tjetër nivel intimiteti.

Prill
– Të pandalshëm kur u intereson.
– Japin gjithçka në shtrat.
– “Digjen” në shtrat, por kur ka mbaruar, ka mbaruar!

Maj
– Duan që seksi të jetë i rehatshëm.
– Një makinë seksi që nuk mjaftohet lehtë.
– Duan të bëjnë seks në jastëkë mëndafshi ose nuk bëjnë fare!

Qershor
– Provojnë pozicione të reja.
– Super-intensive.
– Adhurojnë seksin në telefon.

Korrik
– Duan të jenë të lidhur emocionalisht.
– Besnikë
– Duan të japin kënaqësi.

Gusht
– Ose ekstremisht egoistë ose ekstremisht bujarë
– E urrejnë kur u thua çfarë duhet të bëjnë në shtrat.
– Tregojnë aftësitë e duhura në shtrat.

Shtator
– Pasionantë
– Janë gati të provojnë gjithçka.
– Duan të ndihen të lidhur emocionalisht me partnerin.

Tetor
– Bëjnë seks të paparë.
– Nuk nxitojnë.
– Janë të mirë në joshje.

Nëntor
– Posesivë
– Duan të jenë “të zotëruar” nga partneri.
– Duan të provojnë gjithçka.

Dhjetor
– Krijues
– Pëlqejnë “lojën me role”
– Argëtues