Na thoni muajin e lindjes, t’ju themi si është jeta juaj seksuale – AlpeGossip
Na thoni muajin e lindjes, t’ju themi si është jeta juaj seksuale

Na thoni muajin e lindjes, t’ju themi si është jeta juaj seksuale

Nëse kemi menduar gjithmonë pse djemtë e lindur në dimër janë më të çuditshëm se fëmijët e lindur në verë, dhe e anasjella, kur vjen puna në shtrat, epo mos kërkoni më përgjigje sepse do t’jua japim ne.
Astrologia Suzie Kerr Wright ka treguar se çfarë tregon muaji i lindjes për jetën seksuale të 12 muajve.

 1. Janar
  – Këmbëngulës kur u intereson
  – Të çuditshëm

 

 1. Shkurt
  – Aventurier
  – Pasionantë
  – Të distancuar emocionalisht

 

 1. Mars
  – Kalojnë aq kohë sa duhet në shtrat.
  – Bëjnë seks nëse janë të lidhur shpirtërisht me partnerin.
  – E çojnë marrëdhënien në shtrat në një tjetër nivel intimiteti.

 

 1. Prill
  – Të pandalshëm kur u intereson.
  – Japin gjithçka në shtrat.
  – “Digjen” në shtrat, por kur ka mbaruar, ka mbaruar!

 

 1. Maj
  – Duan që seksi të jetë i rehatshëm.
  – Një makinë seksi që nuk mjaftohet lehtë.
  – Duan të bëjnë seks në jastëkë mëndafshi ose nuk bëjnë fare!

 

 1. Qershor
  – Provojnë pozicione të reja.
  – Super-intensive.
  – Adhurojnë seksin në telefon.

 

 1. Korrik
  – Duan të jenë të lidhur emocionalisht.
  – Besnikë
  – Duan të japin kënaqësi.

 

 1. Gusht
  – Ose ekstremisht egoistë ose ekstremisht bujarë
  – E urrejnë kur u thua çfarë duhet të bëjnë në shtrat.
  – Tregojnë aftësitë e duhura në shtrat.

 

 1. Shtator
  – Pasionantë
  – Janë gati të provojnë gjithçka.
  – Duan të ndihen të lidhur emocionalisht me partnerin.

 

 1. Tetor
  – Bëjnë seks të paparë.
  – Nuk nxitojnë.
  – Janë të mirë në joshje.

 

 1. Nëntor
  – Posesivë
  – Duan të jenë “të zotëruar” nga partneri.
  – Duan të provojnë gjithçka.

 

 1. Dhjetor
  – Krijues
  – Pëlqejnë “lojën me role”
  – Argëtues