Në dasmën e Princit Harry me Meghan Markle paskan vënë një rregull të prerë që nuk do ju pëlqej aspak! (FOTO) – AlpeGossip
Në dasmën e Princit Harry me Meghan Markle paskan vënë një rregull të prerë që nuk do ju pëlqej aspak! (FOTO)

Në dasmën e Princit Harry me Meghan Markle paskan vënë një rregull të prerë që nuk do ju pëlqej aspak! (FOTO)

Padiskutim është dasma më e madhe e vitit dhe na ndajnë pak ditë nga ajo. Prej muajsh është folur dhe stërfolur për dasmën e Princit Harry me Meghan Markle dhe nga dita në ditë po dalin detaje të reja. Dilemë mbetet fakti se kush do e shoqërojë Meghanin drejt altarit, por qenka shumë interesant një rregull që është vënë, i cili me siguri s’do u pëlqejë të ftuarve.

Rregulli e thotë qartë se nuk do të lejohen telefonat në mënyrë kategorike. Pra, publiku nuk do të mund të shohë asnjë foto/selfie nga dasma mbretërore. E gjitha kjo bëhet përshkak që e gjithë vëmendja të jetë tek Princ Harry dhe Meghan, dhe që atë ditë mediat mos të përballen me ndonjë incident që mund të ndodhë gjatë dasmës së 19 majit.

during an official photocall to announce the engagement of Prince Harry and actress Meghan Markle at The Sunken Gardens at Kensington Palace on November 27, 2017 in London, England. Prince Harry and Meghan Markle have been a couple officially since November 2016 and are due to marry in Spring 2018.