“NËSE ËSHTË E MUNDUR TË…”/ Antonela dhe Ledjana e zgjedhin në takim, Mevlani i bën kërkesën epike produksionit (FOTO+VIDEO) – AlpeGossip
“NËSE ËSHTË E MUNDUR TË…”/ Antonela dhe Ledjana e zgjedhin në takim, Mevlani i bën kërkesën epike produksionit (FOTO+VIDEO)

“NËSE ËSHTË E MUNDUR TË…”/ Antonela dhe Ledjana e zgjedhin në takim, Mevlani i bën kërkesën epike produksionit (FOTO+VIDEO)

Në puntatën e sotme të “Përputhen”, Antonela dhe Ledjana zgjodhën të dyja Mevlanin për takimin e javës së ardhshme.

Konkurrentit iu kërkua të zgjidhte njërën prej tyre dhe fillimisht u tregua i pavendosur. “Do i kërkoja produksionit nëse është e mundur të dilnim të tre. Nëse është e mundur se kam ra në një pozicion të vështirë”, u shpreh Mevlani.

Kjo kërkesë e tij nuk u pranua dhe konkurrenti zgjodhi Antonelën.

“Meqë me Ledjanën i kam bërë tre takime, po dal me Antonelën. Dua të njoh dhe ty më shumë”, tha Mevlani.