NËSE KENI KËTO 10 KARAKTERISTIKA/ Ju keni personalitetin më të rrallë në botë – AlpeGossip
NËSE KENI KËTO 10 KARAKTERISTIKA/ Ju keni personalitetin më të rrallë në botë

NËSE KENI KËTO 10 KARAKTERISTIKA/ Ju keni personalitetin më të rrallë në botë

Çdo personalitet ka karakteristika që e bëjnë atë unik ndër shumë të tjerë. Sidoqoftë, ka personalitete që janë shumë më të rralla. Ka një të veçantë që prek vetëm 1-3% të popullsisë botërore. Po flasim për personalitetin e INFJ, inicialet e të cilit kanë të bëjnë me të qënit introvertë, intuitën, ndjenjën dhe gjykimin.

Vlerësimi i personalitetit të Myer Briggs na çon të zbulojmë personalitetet, duke përdorur 4 kategori dhe 2 shprehje, të cilat i kanë lejuar atij të identifikojë një gamë prej 16 llojeve të ndryshme të personaliteteve. INFJ është deri tani më i rralli. Dhe nëse i keni këto 10 karakteristika, atëherë jeni edhe ju!

Pasioni për të shkruar

Ata preferojnë të shkruajnë dhe jo të bisedojnë. Ata preferojnë të komunikojnë me email ose mesazhe. Ata ndjehen të qetë kur shkruajnë

Ata mendojnë shumë

Ata mendojnë, gjithmonë mendojnë, mendojnë shumë për atë që ndodh.

Mentaliteti i tyre është gjithçka ose asgjë

Ato i japin përparësi cilësisë dhe jo sasisë. Ata gjithmonë përpiqen për rezultatin më të mirë të mundshëm.

Vështirësi për të shprehur ndjenjat

Ata nuk mund të shprehin atë që ndiejnë. Sepse do të nënkuptonte ekspozimin e shpirtit të tyre

Ata pëlqejnë të jenë vetëm

Ata dinë të jenë vetëm dhe ndjehen shumë mirë me të. Ata janë të vetë-plotësuar.

Ata përshtaten në të gjitha situatat

Aty ku i vendosni ato janë mirë, sepse janë fleksibël

Të ndjeshëm dhe empatikë

Ata e duan artin, kafshët ose fëmijët, filmat dhe librat e bukur, janë bujarë dhe të kujdesshëm dhe gjithmonë shohin gjithçka, edhe nga këndvështrimi i njerëzve të tjerë

Kërkues ndaj miqve

Ata i duan njerëzit përreth tyre dhe kjo është arsyeja pse numri i miqve është i kufizuar. Sidoqoftë, ata u besojnë atyre verbërisht

Ata gjithmonë kërkojnë të vërtetën

Ata nuk ndalen në dukjen, gjithmonë përpiqen të gjejnë vetëm atë që është e vërtetë. Padyshim që ata i urrejnë gënjeshtrat. Dhe kush i thotë ato

Me nuhatje

Ata janë njerëz intuitivë dhe i besojnë intuitës së tyre. Ata e dinë që nëse kanë dyshime, ndoshta ka diçka të vërtetë