NGA E ZEZA TEK ROZA/ 7 ngjyrat e flokëve që janë në modë këtë vit – AlpeGossip
NGA E ZEZA TEK ROZA/ 7 ngjyrat e flokëve që janë në modë këtë vit

NGA E ZEZA TEK ROZA/ 7 ngjyrat e flokëve që janë në modë këtë vit

Thuajini lamtumirë ngjyrës aktuale që mudnt ë ketë qenë në modë në vitet e tjera sepse 2019-ta rezervon trende të reja. Të gjitha trendet e 2018-ës si fijet ngjyrë rozë në gold, të kuqet dhe platin do të zëvendësohen me ngjyra të reja.

Ngjyrë çokollatë dhe bakër

Ngjyra klasike çokollatë në 2019-ën do të pasurohet me fije në ngjyrë bakri.

Rozë pastel

Kjo nuk është një ngjyrë që mund ta shkohësh kudo përveç pasarelës por ngjyrat pastel të shfaqura në koleksionin e Mark Jakobs në 2019-ën do të jenë një prej trendeve të këtij viti. Përveç kësaj mund të konsideroni edhe rozë në gold.

Ngjyrë e verdhë mjalti

Kjo ngjyrë është një miksim I bjondes gold dhe bakrit që ka dhe një shkëlqim në të kuqe.

Gështenjë dhe gold

Ngjyra klasike gështenjënë 2019-ën do të ketë edhe disa fije goldpër t’I dhënë një tjeëtr dimension brunes ikonike ashtu si ka bërë Miranda Kerr. Gjëja më e mirë është se kjo ngjyrë është e lehtë për t’u mbajtur.

E zezë

Kjo ngjyrë nuk është si e zeza e zakonshme pasi vjen më shkëlqyese dhe më mirë.

Gri hiri

Nëse nuk dëshironi që të keni flokë tërësisht të errët atëherë ngjyra gri hiri është e duhura për ju. E errët do të jeët vetëm rrënja e flokëve ndërsa pjesa tjetër do të jetë më e hapur.

Bjonde e çelët

Nëse I keni provuar flokët platin dhe nuk është se ju shkojnë shumë atëheër provoni bjonden e bardhë të frymëzuar nga fëmijët e vegjël.