“NGA GRIMI TEK…”/ 5 gabimet që bëni në pastrimin e lëkurës – AlpeGossip
“NGA GRIMI TEK…”/ 5 gabimet që bëni në pastrimin e lëkurës

“NGA GRIMI TEK…”/ 5 gabimet që bëni në pastrimin e lëkurës

Kujdesi ndaj lëkurës është pjesë e rutinës së çdo femre, në përditshmëri. Përdorimi i grimit, ndotja nga ambienti dhe shumë faktorë të tjerë ndikojnë në problemet me aknet, por jo vetëm. Jo më kot pastrimi bëhet më i nevojshëm se kurrë.

Disa nga gabimet më të shpeshta që vajzat bëjnë në pastrimin e lëkurës janë:

Pastrimi i shpeshtë është shumë i dëmshëm. Fytyra duhet larë me pastrues të postatshëm vetëm 2 herë në ditë.

Zgjedhja e gabuar e produkteve në varësi të llojit të lëkurës është gjithashtu problem. Konsultohuni me specialistët që të përcaktojnë llojin e fytyrës dhe produktin specifik.

Nuk duhet të përdoren shumë produkte kozmetike.

Nuk duhet të flesh me grim në fytyrë.

Rutina që ndiqni për kujdesin e lëkurës nuk duhet të aplikohet para gjumit. /