NGA LODHJA TEK KAPSLLËKU/ 5 shenjat që po të jep trupi për të treguar se ke nevojë për më shumë kalori – AlpeGossip
NGA LODHJA TEK KAPSLLËKU/ 5 shenjat që po të jep trupi për të treguar se ke nevojë për më shumë kalori

NGA LODHJA TEK KAPSLLËKU/ 5 shenjat që po të jep trupi për të treguar se ke nevojë për më shumë kalori

Ushtrimet fizike dhe dieta strikte është mënyra më e përhapur për të humbur kilet e tepërta. Vetëm kombinimi i të dyjave jep rezultatet e dëshiruara, por ka raste kur ndërprerja e kalorive që merr një person është aq e madhe sa shkakton probleme. Duhet të dini se konsumi shumë i ulët i kalorive për të rënë në peshë është një mit. Mungesa e tyre sjell probleme reale në shëndet, disa prej të cilave janë publikuar nga ‘Times of India’:

Kapsllëku

Lodhje trupore

Rënie e flokut

Ndjesia e të ftohtit

Pagjumësi

Këto 5 faktorë janë sinjalet që dërgon trupi juaj për t’ju treguar se ka diçka që nuk shkon me kaloritë që merrni, kështu që mos i injoroni asnjëherë shenja të tilla.