NGA LODHJA TEK TEMPERATURA E LARTË/ 10 simptoma të zakonshme të kancerit – AlpeGossip
NGA LODHJA TEK TEMPERATURA E LARTË/ 10 simptoma të zakonshme të kancerit

NGA LODHJA TEK TEMPERATURA E LARTË/ 10 simptoma të zakonshme të kancerit

Ajo çka mund të duket në plan të parë si një lodhje e zakonshme sistematike apo humbje e habitshme në peshë mund të jetë në fakt një sinjalizim për një kancer të mundshëm.

Lexoni më poshtë shkurtimisht disa simptoma të sëmundjes në fjalë. Jo domosdoshmërisht shenjat në fjalë ju shpien drejt një diagnoze të tillë, por sidoqoftë mos i injoroni sinjalet trupore.

– Temperatura e lartë (sistematike)

– Humbja drastike në peshë

– Problemet me tretjen

– Lodhje e pashpjegueshme

– Dhimbje në zona të ndryshme (fyt, zona intime)

– Ndryshime në lëkurë

– Gjakderdhje e çuditshme

– Vështirësi në gëlltitje

– Gastrit

– Depresion dhe dhimbje barku