NGA PALLTOT TEK MINIFUNDET/ Disa kombinime veshjes që me siguri do t’i kopjosh pasi t’i shohësh – AlpeGossip
NGA PALLTOT TEK MINIFUNDET/ Disa kombinime veshjes që me siguri do t’i kopjosh pasi t’i shohësh

NGA PALLTOT TEK MINIFUNDET/ Disa kombinime veshjes që me siguri do t’i kopjosh pasi t’i shohësh

Në fillim të çdo sezoni të ri është e vështirë të gjesh goca që ndihen të entuziazmuara për veshjet dhe gardërobën e tyre. I njëjti skenar, e njëjta formulë, me kombinime që bien në përsëritje sa duket sikur nuk ka asgjë të re në dollapin tuaj, por ja ku ju vijmë në ndihmë!

Më poshtë, do të gjeni disa kombinime që do t’ju bëjnë t’i adhuroni sërish veshjet tuaja:

Disa kombinime veshjes që me siguri do t’i kopjosh pasi t’i

#1 Pallto në nuancë krem + aksesorë me efekt metalik

Disa kombinime veshjes që me siguri do t’i kopjosh pasi t’i

#2 Tone neutrale

Disa kombinime veshjes që me siguri do t’i kopjosh pasi t’i

#3 Pallto e gjatë + fustan i shkurtër

Disa kombinime veshjes që me siguri do t’i kopjosh pasi t’i

#4 Pulovër me vija + pantallona të gjera

Disa kombinime veshjes që me siguri do t’i kopjosh pasi t’i

#5 Një paletë e plotë ngjyrash

Disa kombinime veshjes që me siguri do t’i kopjosh pasi t’i

#6 Këmishë + fund i gjatë xhins

Disa kombinime veshjes që me siguri do t’i kopjosh pasi t’i

#7 Jelekë + xhinse

Disa kombinime veshjes që me siguri do t’i kopjosh pasi t’i

#8 Ngjyra të ftohta + çantë me ngjyrë të theksuar

Disa kombinime veshjes që me siguri do t’i kopjosh pasi t’i

#9 Pulovër kashmiri + pantallona mëndafshi

Disa kombinime veshjes që me siguri do t’i kopjosh pasi t’i

#10 Bluzë pa mëngë + minifund