NGA ULJET TEK TRENDET/ 4 rregullat e arta që duhet t’i dimë për produktet e makijazhit – AlpeGossip
NGA ULJET TEK TRENDET/ 4 rregullat e arta që duhet t’i dimë për produktet e makijazhit

NGA ULJET TEK TRENDET/ 4 rregullat e arta që duhet t’i dimë për produktet e makijazhit

Përdorin më pak se 10 produkte kozmetike, por në çantën e një femre mund të numërojmë mbi 50 të tilla. Gjithnjë përfundojmë duke bërë të njëjtin makijazh, por na pëlqen kur shohim se çanta është plot dhe nuk na mungon asgjë.

Detyra juaj është të vlerësoni produktet e duhura, në çantën e makijazhit dhe të hidhni ato të tepërtat.

Katër rregullat për ta bërë këtë janë:

1.Në çdo stinë ndryshoni lapsin e syve. Zgjidhni midis ngjyrave të ndryshme, ato shpesh shërbejnë edhe si rimel.

2.Blini produkte shumëfunksionale: I njëjti buzëkuq mund të shërbejë për buzët, faqet dhe sytë.

3.Blijini produktet tuaja në vjeshtë ose pranverë. Në këto periudha ndryshojnë koleksionet dhe bëhen më shumë ulje.

4.Nëse blini një labelo zgjidheni ngjitës, pasi qëndron më gjatë në buzë.