NIS ME TENSION MBRËMJA E “BIG BROTHER”/ Arjola debat me Einxhel, ja SHKAKU – AlpeGossip
NIS ME TENSION MBRËMJA E “BIG BROTHER”/ Arjola debat me Einxhel, ja SHKAKU

NIS ME TENSION MBRËMJA E “BIG BROTHER”/ Arjola debat me Einxhel, ja SHKAKU

Mbrëmja e sotme ka vijuar sërish me debat mes Einxhël dhe Arjolës.

Ku shkak kryesor u bënë debatet që kanë pasur ato para pak ditësh në shtëpi. Pjesë e debatit ishin edhe “hallet” që kanë dy konkurentet brenda shtëpisë. Enxhël e kundërshtoi Arjolën duke i thënë asaj se ajo nuk e di ça hallesh ka ajo dhe se ka një njeri të sëmurë në shteëpi.