NJË FAMILJE FANTAZMË NË PLAZH? Fotografia që po çmend Google-n – AlpeGossip
NJË FAMILJE FANTAZMË NË PLAZH? Fotografia që po çmend Google-n

NJË FAMILJE FANTAZMË NË PLAZH? Fotografia që po çmend Google-n

Përdorues të Google Maps Street View kanë dalluar diçka shumë të çuditshme në një plazh të dezertuar në Rusi.

Bëhet fjalë për një imazh që me sy të parë duket fare normal, por kur e sheh më nga afër, gjërat nisin të bëhen disi të çuditshme.

Në foto shihet një grua, e cila po luan në plazh me dy fëmijë.

Gruaja dhe vajza e vogël, që mban veshur një fustan të kuq, po luajnë pranë ujit, ndërsa djali i vogël qëndron i ulur pak më tutje në rërë.

Teksa duket thjeshtë një ditë e këndshme me familjen, nëse e sheh imazhin nga afër figurat e tyre nuk janë solide dhe shfaqen transparente.

Imazhet e tjera të kapura pranë, tregojnë një plazh të mbushur me çadra, por asnjë njeri. Aty qëndron gjithashtu një ndërtesë e madhe që të krijon përshtypjen se është e braktisur.

Teksa disa mund të sugjerojnë se bëhet fjalë për fantazmë, ekziston mundësia që ky imazh i çuditshëm të jetë shkaktuar nga një çështje teknike.