Një foto e plotë dhe e qartë e vajzës së Valbona Selimllarit, por sërish mungon diçka - AlpeGossip
Një foto e plotë dhe e qartë e vajzës së Valbona Selimllarit, por sërish mungon diçka

Një foto e plotë dhe e qartë e vajzës së Valbona Selimllarit, por sërish mungon diçka

Fotoja është e plotë dhe shumë e qartë. Jo si ajo e herës së kaluar kur Vivien shfaqej në hijen që krijonte silueta në mur.

Këtë herë foto është e plotë, vajza ndodhet në një dhomë me kripë. Një terapi kjo për fëmijët që vuajnë nga alergjitë e stinës.

Po pavarësisht se mund të ketë qenë e përqëndruar në lojë, se brenda dhomës ka lodra argëtimi për fëmijët, Vivien është treguar e vëmendshme në kohën që është shkrepur fotoja. Ose mami ia ka tërhequr vëmendjen për t`i thënë: Vivien, ktheje pak kokën andej. Kështu që edhe këtë herë i pamë vetëm kaçurelat e kapura bisht.