NJË KËSHILLË PËR PRINDËRIT E RINJ/ Ja cilët janë emrat më të bukur të 2018 sipas “The Times” – AlpeGossip
NJË KËSHILLË PËR PRINDËRIT E RINJ/ Ja cilët janë emrat më të bukur të 2018 sipas “The Times”

NJË KËSHILLË PËR PRINDËRIT E RINJ/ Ja cilët janë emrat më të bukur të 2018 sipas “The Times”

Shpesh prindërit e rinj janë të vendosur përballë shumë dilemash, nisur nga përzgjedhja e emrit të foshnjës deri në daljen e dhëmbit të parë.Sot kemi zgjedhur t’ju prezantojmë me emrat më të bukur të 2018 sipas “The Times”.

Të gjithë do të dëshironin një emër sa unik dhe të këndshëm njëkohësisht, për fëmijën e tyre. Fundja, është diçka që përfaqëson personalitetin në një të ardhme të largët.

Më poshtë do të gjeni listën e emrave  për vajzën ose djalin tuaj, që do të vijë së shpejti në jetë :

Vajzat:

 1. OLIVIA
 2. AMELIA
 3. ISLA
 4. EMILY
 5. AVA
 6. LILY
 7. MIA
 8. SOPHIA
 9. ISABELLA
 10. GRACE
 11. POPPY
 12. ELLA
 13. EVIE
 14. CHARLOTTE
 15. JESSICA
 16. DAISY
 17. SOPHIE
 18. FREYA
 19. ALICE
 20. SIENNA

Djemtë:

 1. OLIVER
 2. HARRY
 3. JACK
 4. GEORGE
 5. NOAH
 6. CHARLIE
 7. JACOB
 8. ALFIE
 9. FREDDIE
 10. OSCAR
 11. LEO
 12. LOGAN
 13. ARCHIE
 14. THEO
 15. THOMAS
 16. JAMES
 17. JOSHUA
 18. HENRY
 19. WILLIAM
 20. MAX