KONCERTI "NË VEND TË ADELËS"/ Bashkia akordon me titullin" Mirënjohja e qytetit të Tiranës" ish banoren e BB - AlpeGossip
KONCERTI “NË VEND TË ADELËS”/ Bashkia akordon me titullin” Mirënjohja e qytetit të Tiranës” ish banoren e BB

KONCERTI “NË VEND TË ADELËS”/ Bashkia akordon me titullin” Mirënjohja e qytetit të Tiranës” ish banoren e BB

Sapo ka nisur projekti humanitar “ Në vend të Adelës“ në Art Urbina.  Ky projekt ka  si qëllim ku shuma e parave që do të sigurohet nga shitja e biletave të shkojë në ndihmë  për një vajzë që njëjtë si Adela ka dëshirë të shkollohet dhe të jetojë në Tiranë.

Shumë këngëtarë po vazhdonjë të këndojnë njëri pas tjetrit dhe në prezantim është  me fjalët emocionuese prezantuesja Arbana Osmani. Mes tyre është në skenë  është edhe një përfaqësues të Bashkisë Tiranë, i cili po disa fjalë prekëse për të gjithë publikun.

“Sot jam  shumë i nderuar që në emër të Bashkisë së Tiranës t’i  akordojmë  një titull shumë të nderuar, titullin e “Mirënjohjes së qytetit të Tiranës”, tha përfaqësuesi i Bashkisë së Tiranës.

Këtë titull për ta tërhequr në skenë erdhi tezja e Adelajdës, zonja Flutura, pasi prindërit nuk ndodheshin të pranishëm në këtë mbrëmje sepse akoma nuk e kishin rekuperuar dhimbjen e madhe të kësaj tragjedie.