NJË SFIDË E RE/ Arbri dhe Donaldi mund të rifitojnë buxhetin e humbur, duhet të gatuajnë një ëmbëlsirë – AlpeGossip
NJË SFIDË E RE/ Arbri dhe Donaldi mund të rifitojnë buxhetin e humbur, duhet të gatuajnë një ëmbëlsirë

NJË SFIDË E RE/ Arbri dhe Donaldi mund të rifitojnë buxhetin e humbur, duhet të gatuajnë një ëmbëlsirë

“Vëllai i Madh” i ka dhënë banorëve një tjetër mundësi.

Ata do të munden që buxhetin e humbur prej zgjimeve të vona ta rifitojnë sërish nëpërmjet një sfide shumë interesante.

Donaldi dhe Arbri do të duhet që për të përmbushur provën të përgatisin një ëmbëlsirë.

Për recetën e saj do të duhet që të bazohen tek libri i moderatores Arbana Osmani, “Receta për 5 minuta”.

Për t’i inkurajuar, moderatorja e njohur i kishte dërguar djemve edhe një kartolinë me disa fjalë shumë pozitive dhe inkurajuese për ta.