NOIZY U KËRKON FANSAVE TË REALIZOJNË KËTË LOJË/ Të gjithë bëhen lëmsh… – AlpeGossip
NOIZY U KËRKON FANSAVE TË REALIZOJNË KËTË LOJË/ Të gjithë bëhen lëmsh…

NOIZY U KËRKON FANSAVE TË REALIZOJNË KËTË LOJË/ Të gjithë bëhen lëmsh…

Përmes disa postimeve në Insta Stories, Noizy na kërkoi të bënim një lojë. Si fillim duhet të marrim një laps dhe një fletore dhe që ai të na besojë, bëjmë mirë t’i nisim foto.

Pastaj duhet të shkruajmë këngën “Jasht serie” dhe më pas “Sikur t’puthi qielli tokën”. Në fund, shtojmë “Bojm pak muhabet”.

“Tekstet duhen shkruar me dorë në fletore, jo me telefon”, thekson reperi.

Në fund, këngët i ruajmë diku. Do të na thotë vetë diçka më vonë, ose një ditë tjetër.

Meqë ra fjala, përveç 2 postimeve të fundit,

Noizy ka fshirë gjithë fotot dhe videot nga Instagram-i. E njëjta taktikë e ndjekur nga Dafina, Capital T, Miley Cyrus, Blake Lively e sa e sa të tjerë për të promovuar projektet e ardhshme