“NUK DEL NJERI SOT”/ Arbri flet me Ilirin për nominimet në “BBV” – AlpeGossip
“NUK DEL NJERI SOT”/  Arbri flet me Ilirin për nominimet në “BBV”

“NUK DEL NJERI SOT”/ Arbri flet me Ilirin për nominimet në “BBV”

Në një bisedë me Ilirin, Arbri ka thënë se nuk do dali njeri në spektaklin e sotëm.

“Unë mendoj se nuk del njeri sot,të premten,jemi shumë pak veta pastaj”,tha Arbri.

Ndersa Tani është shprehur i lënduar për ftohtësinë dhe deklaratat e bëra nga Beniada kundrejt tij.

‘’Kur nuk më afron nuk ka sesi të më njohë’’,- tha Tani i zhgënjyer. Në lojën e zhvilluar me epitete ishte Beniada e cila votoi Tanin si personin pa të cilin mudn të jetonte shumë lirshëm në shtëpi.

E gjithë kjo mërzi është pasuar me disa këshilla miqësore edhe nga Iliri i cili i tha:

Ndiq rrjedhën tënde, lëri çfarë thonë të tjerët. Nuk ke pse e vret mendjen fare për çfarë ndodh.