NUK DO E NJIHNI/ Greta Koçi bën ndryshimin e madh në pamje pas kaq vitesh dhe nuk e njohëm – AlpeGossip
NUK DO E NJIHNI/ Greta Koçi bën ndryshimin e madh në pamje pas kaq vitesh dhe nuk e njohëm

NUK DO E NJIHNI/ Greta Koçi bën ndryshimin e madh në pamje pas kaq vitesh dhe nuk e njohëm

Greta Koçi ka vendosur të bëjë një ndryshim të madh në pamje dhe duhet thënë se gati nuk njihet. Greta ka hequr dorë nga flokët e zeza që i ka mbajtur prej vitesh.

Greta Koçi bën ndryshimin e madh në pamje pas kaq vitesh dhe

Këngëtarja është shfaqur sot me një ngjyrë të hapur flokësh, që i shkon shumë.

Greta Koçi bën ndryshimin e madh në pamje pas kaq vitesh dhe

Kjo është hera e parë që Gretën e shohim me flokë kaq të hapura dhe komplimentat kanë qenë të shumta nga ndjekësit e saj.

Greta Koçi bën ndryshimin e madh në pamje pas kaq vitesh dhe