“NUK DO T’I HIDHEM NË QAFË TJETRIT…”/ “Plas” sërish debati mes Anës dhe Melisës: Do më japësh ca leksione të sillem… – AlpeGossip
“NUK DO T’I HIDHEM NË QAFË TJETRIT…”/ “Plas” sërish debati mes Anës dhe Melisës:  Do më japësh ca leksione të sillem…

“NUK DO T’I HIDHEM NË QAFË TJETRIT…”/ “Plas” sërish debati mes Anës dhe Melisës: Do më japësh ca leksione të sillem…

Në këtë puntatë, nuk kanë munguar as debatet me Anës dhe Melisës si gjithmonë!

Melisa: Ka momente që tipa të tërhequr siç është Ana, që ka një pëlqim por nuk e shfaq njësoj si unë

Ana: Unë e shfaq por në takim të parë nuk mund të kem pëlqim për një njeri, ai sapo ka ardhur si mund ta pëlqesh. S’do të thotë ti hidhem në qafë tjetrit se më pëlqen fizikisht.

Melisa: Ti nuk e bën këtë gjë unë e bëj. Do më japësh ca leksione të sillem si ti?

Ana: Kur nuk e njoh një njeri kam barrierat e mia.