A është Adelina Tahiri shtatzënë?? Kjo foto shpjegon gjithçka… – AlpeGossip
A është Adelina Tahiri shtatzënë?? Kjo foto shpjegon gjithçka…

A është Adelina Tahiri shtatzënë?? Kjo foto shpjegon gjithçka…

Adelina Tahiri shpalli zyrtarisht fejesën vitin e kaluar dhe shumë shpejt ata u martuan në një ceremoni private me bashkëshortin e saj, Serjoza Markov.

Duket se çifti kanë vendosur ta zgjerojnë familjen sa më shpejt.

Sipas disa burimeve Adelina është në pritje të fëmijës së parë, ajo bashkë me bashkëshortin e saj janë parë në ambjentet e spitalit gjinekoliogjik në Shkup.